søndag 20. september 2009

Have a nice day - Somewhere else!


Argumentene ble ikke for mange til at det hindret oss i å ta en skikkelig "sleep-in" i herskapssenga til Anne Line i morges. De rakk rett og slett ikke til at vi skulle ofre de dyrebare morgentimene til å rusle rundt i en skog fullt av fugler. De ble heller til at, etter en jabbfull kveld med Benny Knapp og cola, vi sov til halv 12.. En bedre morgen har jeg ikke hatt siden jeg dro fra Norges land, rett og slett. Planen var å dra til Mount Maungatautari (eller no??), i et fuglereservat. Vi utsatt det litt til, og så en rosafilm. Vi jabbet og lo igjennom hele filmen, som resulterte i ei perfekt lita-helg i utkanten av Putaruru.
Turen videre gikk til fuglefjellet, og en liten tur rundt ei løype der. Dessverre så vi ingen fugler, annet enn et par store rare i et bur. Vi fikk iallefall se en ordentlig NZ-skog, og hørt litt fuglesang. Jeg er bombesikker på at vi fant cannabis langs stien, bare bedømm på bildet! Folk, til og med i skogen, er så trivelige, sier hei og alt mulig. Håper ikke de stusset for mye på t-sjorta til AnneLine, hvor det sto " Have a nice day - Somewhere else!"

Turen etterpå gikk litt ned igjennom bondelandet. Igjennom en stoooor skog, før vi plutselig kom til en liten landsby, hvor vi også fikk servert månedens beste pizza. De hadde bare to glass, enn så lenge...

Nå er jeg back til Dusky Farms, alene. Telefonsvareren min sa at de var borte,og stakkar Isabel, det er jo en hel time siden hun skulle vært i seng..
I morgen er det tilbake på jobb, og 4 dager til vi setter snuten mot O' Store Auckland, Mamma Mia og Sky Tower!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Husk og skriv navn på hvem som kommenterer=)