lørdag 24. oktober 2009

Gisborne

Hei og hoppsann, klokken er 10 loerdags morgen, INGVILD HAR BURSDAG, og vi er litt smaauggen... Vi sitter i Gisborne, som forsaavidt er den foerste plassen i hele verden til aa se soloppgangen foerst, er ikke det spennende! Om en halvtime har vi frokostdate med Fredrik, som vi ogsaa underholdte med oel i gaar kveld, og saa gaar turen opp til Tologa og til de to norske traineene som bor her. Det blir kjempesupert, ettersom de lager mat til oss..
Jeg og AnneLine skal naa bruke 2 dager paa East Coast Highway, som gaar fra Gisborne, rundt kysten og ned til Whakatane igjen, den tar ca 8-9 timer aa kjoere uten aa stoppe. Alle vet jo at vi er en direkte kopi av japanske turister som stopper for aa ta bilder ved hver en doed possum, saa vi maa ha litt tid! Planene er blandt annet aa dra ut paa oestligste pungtet av nz, og aa klatre opp fyrtaarnet der.
Det er visst en nydelig reise, men tviler mine stoerste tvil paa at vi idetheletatt finner en plass aa bo med mobildekning, og allerminst, internett!

Allerede har vi sett litt, blandt annet vaert paa stranden, ogsaa har vi besoekt Captain Cook, som staar i medvind paa lystlinja her en plass!

Ingen bilder i dag desverre, jeg sikker paa en PC fra 70-tallet..

Nok en gang, HURRA FOR INGVILD SOM ER HELE 30 AAR I DAG. Legg gjerne igjen en kommentar nedenfor innlegget for aa oenske min gamle soester lykke til inn i en ny levealder!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Husk og skriv navn på hvem som kommenterer=)