lørdag 27. mars 2010

Endelig litt bilder!

Baldwin Street, verdens bratteste gate! Karla Ness fra Canada (norsk opprinnelse så klart) og jeg gidda faktisk ikke å gå opp hele, så vi nøyde oss med bunnen!
Våre super-guider på sør-øyaturen, Brenda og Mandy (Brandy og Wiskey). De fikk selfølgelig t-sjorte som alle hadde signert på! Og bussen vår så klart!
Gjengen (ikke næzerne) i illusjonsrommet i Puzzleworld!
Nydelige plassen vi overnatta ved Mt. Cook!
Flott morgendis i Milford Sound. Fjellet i bakgrunnen er 1700 meter høyt.
Anne Line og Eli Anne hopper fra båten vi bodde på i Milford Sound. Vannet var iskaldt, nesten frysepungtet (14 grader), og jeg sto med 4 gensre/jakker å tok bilder. Galskap!
Utrolige nydelige lake etellerannet. Mt. cook midt i bildet, i bakgrunnen, med snø på! Vannet var klart og blått. (og kaldt!)
Hele Nevis-gjengen samla. Dingsen vi hoppa fra i bakgrunnen. Selvfølgelig måtte mange av oss kle seg ut. Harry (england) i tanga, Will og Will(england og wales) som supermann og mr. incredible. Rasmus og Dennis (danmark) som uidentifiserbare tegneseriefigurer. Grace(england) som huladame og meg med Dick-t-sjorta mi. Jeg og Bertil var eneste tøffe vikinger som utfordret sjebnen i nz's høyeste bungy!
Jeg hopper fra Nevis Highwire Bungy i Queenstown. 240 meter ned, bungy på 134 meter! Utrolig fin utsikt! Fin t-sjorte? Dick Of The Day!
Ole Erik i bungy, Queenstown
Pirattaxi på sør-polen! (Antarktisk Center i ChristChurch). Ole Erik, Olav og Eli!

Utsikten bak Christchurch. Veldig brunt og grått store deler av sør-øya, så utsiktene ble ikke så fine som de kunne vært.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Husk og skriv navn på hvem som kommenterer=)