søndag 1. november 2009

Whakatane og White 'Hangover' Island


Egentlig så hater jeg å skrive lange innlegg, iallefall når det er mye som har skjedd. Rotete og full-fart er det som skjer. Iallefall har vi vært i Whakatane, og høydepungtet var selvfølgelig AnneLine på fredagskveld. Møkka dritings på tom mage og shots, og nå skal ikke folk komme her å si at det er jeg som gjør henne gal igjen, jeg drikker jo ikke alkohol-akohol, bare øl! Så det så! Her har vi henne på bilde også, tror ikke klokka var med enn noe med 2, og vi brukte omtrent en time fra pubben og til hostellet vi lå på! Jeg lo godt! Senga til AnneLine (sorry:D) var full av spy, og hun var naken når hun våknet. Hvordan hun hadde kommet seg i dusjen og opp i øvrekøya igjen den natten er et evig mysterium, men iallefall var dusjen full av spy den også, i tillegg til sokker, hånduker og diverse lå igjen etter henne.. Endelig har New Zealand sett ekte trønders grøftefyll på høyt nivå!

Lørdag var det duket for White Island, som er en av verdens mest aktive vulkaner. De fleste var små-fyllesyke, så det ble ganske straks omgjort til White Hangover Island.. Masse hvitt, gult og grått å se, boblende gjørme her og der.. Glad det ikke var utbrudd når vi var der, da hadde vi jo vært død nå...
Båtturen tok ca 2 timer hver vei, øya ligger jo 5 mil utenfor kysten, og jeg er veldig glad det ikke var stor sjø... Er jo en grunn til at det heter Stillehavet??? Egentlig var vi anleggsarbedere ute på befaring for å bygge en fabrikk der ute, men det ble med "egentlig"...

Pub på lørdag, øl, øl og atter øl.. Søndag kom vi oss endelig på stranda. Litt kaldt å stå oppreist, men når vi lå heeelt flatt var det varmt.. Vi lå lavt i terrenget... Gutta terroriserte Anne Line når Odd-Arve ringte fra fyllekula hjemme i kalde norge!

Nok ei super helg, og den bli jo helt toppers når Anneline endelig liker sushi og kan være med meg på sushiresturant! JIPPI!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Husk og skriv navn på hvem som kommenterer=)