søndag 7. februar 2010

Unni og Lars på New Zealand!

Da har jeg fått mamma og pappa i hus! Sto opp 03.00 i morrest for å hente dem i Auckland! Etter litt rot for å komme oss ut til motorveien kom vi omsider ned til Reporoa etter en 3timers kjøretur, etter frokost og utallige sigaretter senere.
Har tatt de med en runde på gården på 4hjuling for å se på "farm-ordningen", sett på kalvene og på melkingen. Mamma var veldig fasinert av hvordan kua går og hvordan melkinga fungerte. Hun kjørte til og med 4hjulingen vår helt selv. En avkoblenes jobb å ha, hvis man ikke velger kontoryrket. En slags sodd til middag, laget av diverse ukjente grønnsaker, og turnips plukket fra kuas egen fõråker.

I morgen går turen sørover til Taupo, hvor planen er litt shopping, café ute ved innsjøen, se på litt vulkanaktivitet og andre rariteter.

På tirsdag setter vi nesen opp mot Rotorua og motell, slik at vi får et litt kjøligere rom, ikke en seng som må pumpes opp med luft og myggnetting. Da får vi mest sannsynelig god nok internett til å legge ut bilder, så det kommer enten bilder på mammas facebook, min facebook eller på bloggen. Eller kanskje alle.

Sol og heldigvis litt skyer, rundt 25 grader i skyggen, iskald pils, vindstille og et flott tørt land!

1 kommentar:

  1. Melhus søn 7. feb. : Lars! Kom 10,8 cm snø idag! (Sikkert mer på de størst gårdan.... For ikke å snakk om heimdalsmyra!) - 2 grader her no kl 12.30. Slæpp iallefall myggnettingen vi da :) P.M.

    ps : skjønner det er vanskelig men prøv å motstå lysta til å gå HELT nederst nerri vulkanen da...

    SvarSlett

Husk og skriv navn på hvem som kommenterer=)