tirsdag 5. januar 2010

Roadtrip!






Da sitter vi i Whangerei, den største byen nord for Auckland. Ikke store tassen dette, men de har et par pubber, ca 1000 (fulle) moteller og hosteller, og en butikk. Nesten som Melhus.

Har vært på reisefot siden Lørdag, og hadde pr i dag kjørt litt over 100 mil.

Det er supervamt og steikende sol, men likevell masse vind på kysten. Har besøkt 90mile beach (som man ser på kartet, så ligger den langs hele den lange lille biten helt nord på nordøya, og er rundt 15mil lang) Fartsgrensa på stranda var 100kmt, og til og med corollan min fikk prøve seg på sanda! Ole Erik måtte visst lese kart på stranda og..

Besøkte òg Cape Reinga, som er det norligste pungtet på New Zealand. Uheldigvis var det tåke og regnvær, så vi så ikke fyrtårnet før vi skalla inni det. Ole Erik prøvde å se om han så hvor Det Tasmanske hav og Stillehavet møttes, men det var litt vanskelig når det blåste saltvann. Vannet var visst samme farge og...

Bilde over er Hole in the Rock, som vi kjørte en slags dårlig speedboat igjennom. Kaldt var det å... Bra hull...

Internetten er ikke den beste nord for Auckland, så fikk jo aldri koblet på etter innlegget ble skevet og skulle publiseres. En dag er gått og vi er kommet til Hamilton. Gutten insisterte på motellrom, med egen do. Her er det aller vanligst å bo på hosteller eller backpacker, hvor vi deler alle faciliteter med andre rare ungdommer.
Heldigvis var det bobblebad og stort kjøkken. Og gratis internett!

*trykk på bildene for å få de forstørret.

1 kommentar:

Husk og skriv navn på hvem som kommenterer=)